Paul Booth alaturi de proiectul nostru MusInk

Paul Booth feat. Claudiu Cîrțînă.
Legendarul artist tatuator Paul Booth nu putea lipsi de pe compilatia noastra MusINK for Humanity, el colaboreaza pentru intro-ul acestui album MusINK cu renumitul om de radio Claudiu Cîrțînă.
Pe tărâmul suprarealismului întunecat, Paul Booth este maestrul suprem al meseriei sale, tatuând muzicieni precum Kerry King, Corey Taylor, Philip Anselmo, Max și Igor Cavalera și Chris Adler alături de icoana WWE The Undertaker. Booth i-a tatuat chiar și pe Aleister Black de la WWE și pe Dani Faith de la Cradle of Filth. Paul Are nenumarate colaborari muzicale, de la coloane sonore pentru diverse filme la muzica dark de ambient.
„În astfel de vremuri de încercare, nimic nu se simte mai necesar decât acest mix ”.
Aceasta melodie este ceva supra natural, prin estetica synth-pop cu elemente industriale și țipete de black metal,o excursie ambientală, trecand la versurile lui Claudiu „red roses deep inside your heart”, Intro-ul dezlantuie nebunia acestei compilatii muzicale.
„Acesta melodie este rezultatul faptului că ai fost mult singur, cand esti singur ai tot felul de lupte interioare” spune el. „Dacă eu sunt lăsat singur prea mult timp, de obicei nu este un lucru sănătos, în afară de faptul că produc artă din asta. Poate că nu sunt cel mai mare muzician, dar explorez și experimentez, totuși.”
Asigurați-vă că ne urmăriți pentru a fi la curent cu toate celelalte trupe care pun umarul acest minunat proiect!

Va reamintim ca aceasta compilatie muzicala, MusINK for Humanity va fi lansată atât digital, cat si pe suport fizic in format digipack CD si 12" LP vinil, editie limitata.
Tot profitul obtinut in urma vanzarilor sau al streamingului va fi donat unei cauze comune ale celor de la Bikers for Humanity Romania si Ink For Humanity,
#MusINK #ClaudiuCîrțînă#Rock #InkForHumanity #bikersforhumanity #Help #foryou #foryoupage #Musiccompilation #PaulBooth #Music