MusInk For Humanity 2022

MusInk For Humanity 2022, este numele pentru proiectul nostru ambitios!
E vorba despre compilația care va aduce împreună trupe autohtone cu melodii despre tatuaj! Compilatia va fi lansată atât digital, dar si pe suport fizic in format digipack CD si 12" LP vinil, editie limitata.
Dincolo de latura caritabilă, este o ocazie pentru trupele românești de a fi parte dintr-o poveste interesantă ce le poate oferi un plus de notorietate, de asemenea posibilitatea ca o parte dintre ele să poată ajunge cu o piesă lansată în format glorios de vinil, împreună cu prezentări și difuzari repetate la diverse stații radio. Proiectul a pornit, trupele inca se mai pot înscrie, deadline-ul este sfartului lunii aprilie 2022. Așa că, trupe rock / metal/ Hip-Hop nu mai stați pe gânduri și faceți ceva frumos pentru voi și pentru niște copii care au nevoie de ajutorul nostru.
Ideea pe care vrem sa o transmitem este ca muzica si arta tatuajului fac bine, atat separat dar mai ales impreuna! Tot profitul obtinut in urma vanzarilor sau al streamingului va fi donat unei cauze comune ale celor de la Bikers for Humanity Romania si Ink For Humanity, cunoscute deja in Romania pentru multele lor proiecte umanitare. Revenim cu detalii! #MusInkForHumanity #InkForHumanity #BikersForHumanity #CostiAzoitei #NltFamily
Ar putea fi o imagine cu trandafir şi text