ITCB - 11-12-13 Octombrie 2013

In acest an Bucurestiul gazduieste a patra editie a Conventiei Internationale de Tatuaje!

 

Pregatiti-va pentru un eveniment ce va avea loc in weekend-ul 11 - 13 Octombrie 2013, la uimitoarea locatie, Turbohalle, si care va prezenta artisti locali si internationali, precum si concursuri de tatuaje, expozitii de arta, muzica live, vanzatori si zona comerciala cu materiale de tatuaje, body-piercing, haine sau accesorii , cat si diverse alte atractii.

 

Artisti din intreaga lume se vor prezenta pentru a-si demonstra arta si abilitatile. Tot weekend-ul participantii se pot tatua si vor experimenta atmosfera unica din lumea fascinanta a tatuajelor, arta body-piercing and body painting.

 

Obiectivul acestei conventii este de a oferi tuturor fanilor tatuajelor locul potrivit unde pot interactiona, cat si artistilor tatuatori din intreaga lume posibilitatea de a impartasi munca lor si de a lua legatura cu colegii lor, trezind si amplificand starea de fraternitate, prietenie si recunoastere.

 

Festivalul din acest an va impresiona cu siguranta. Formularele de inscriere ale artistilor pentru Conventia Internationala de Tatuaje 2013 sunt acum disponibile! Pentru a descarca formularul de inscriere dati click aici. De asemenea, vom avea o excursie de o zi la Castelul lui Dracula si in orasul medieval, Rasnov. Daca doriti sa participati la acest tur, va rugam sa mentionati acest lucru atunci cand completati inregistrarea dvs. pe e-mail.